Leverantörsdatabas Åndberg

Skriven av Christer Andersson den . Publicerad i Uncategorised

Den 25 maj 2018 träder den nya dataskyddsförordningen (GDPR) i kraft i hela EU och ersätter personuppgiftslagen (PUL). Syftet med PUL har varit att skydda människor mot att deras personliga integritet kränks när deras personuppgifter behandlas. GDPR har strängare krav på hur organisationer som Vindkraftcentrum hanterar personuppgifter, vilket ytterligare förstärker dina rättigheter. Genom att skicka din företagsuppgifter via detta formulär godkänner du att vi lagrar den i vår leverantörsdatabas. Informationen används när Rabbalshede Kraft och dess underleverantörer söker leverantörer i samband med vindkraftsutbyggnad och lämnas inte ut till tredje part i några andra sammanhang. Dina företagsuppgifter lagras också i Vindkraftcentrums ordinarie databas. Informationen där används när andra företag söker leverantörer i samband med vindkraftsutbyggnad och lämnas inte ut till tredje part i några andra sammanhang. Din E-postadress blir också inlagd i vår databas för nyhetsbrevsutskick. Vill du inte längre ha dessa nyhetsbrev längre fram finns avanmälninglänk i nyhetsbrevet.

Vindpark Lillhärdal omfattar 51 st vindkraftverk på totalhöjd 180 meter beläget i Härjedalens kommun. Här kan du som företagare i regionen registrera dig och ditt företag inför den kommande upphandlingen.

Företagsdatabas copy
Företag
Fyll i företagsnamn
Kontaktperson
Invalid Input
Adress
Invalid Input
Postnummer
Invalid Input
Postadress
Invalid Input
Telefon
Invalid Input
Person direkt
Invalid Input
Person mobil
Invalid Input
E-post
Invalid Input
Kategori
Invalid Input
Välj kategori
Beskriv maskinpark
Ogiltig inmatning
Beskriv boendeuthyrningen
Ogiltig inmatning
Övrigt: Har Ni levererat till Vindkraftsetableringar tidigare? Lämna referensinfo här.
Ogiltig inmatning
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Ogiltig inmatning
Fyll i koden(*) Fyll i koden
Ny kod
Fel kod
Skicka

Leverantörer meny

Skriven av Christer Andersson den . Publicerad i Uncategorised

Vindkraftscentrum.se har en databas med 2000 företagsadresser och 700 adresser till beslutsfattare. Med dessa kommunicerar vi genom nyhetsbrev och riktade utskick. Bland annat innehåller den också uppgifter om de 600 företag som vi identifierat som aktiva leverantörer till  parkbyggen i Jämtlands, Västernorrlands samt delar av Norrbottens och Västerbottens län.

För den projektör som vill kan VKC alltså erbjuda hela leverantörskedjor av regionala företag med erfarenhet av branschen. För samma områden samt Tröndelag håller vi också reda på i vilket skede parkerna befinner sig, om tillstånden är klara, om investeringsbesluten är tagna etc.

Registrera ditt företag genom att klicka här>>

Windcluster Norway bjuder in till sin traditionsenliga Förjulsträff i Trondheim den 8 december. Som tidigare innebär det seminarier, middag och mingel för dem som vill knyta affärskontakter.

Skriven av Christer Andersson den . Publicerad i Uncategorised

Centrala punkter på dagordningen handlat förstås om läget i jättesatsningen på vindkraft på ömse sidor av Trondheimsfjorden. Både storägaren Statkraft och turbinleverantören Vestas finns bland talarna.

Även utbyggnaden av vindkraft i övriga Norge diskuteras liksom strategier för drift och underhåll när turbinerna väl är på plats.

Vindkraftcentrum.se kommer att delta i Förjulsträffen och tar Nabotåget från Östersund torsdag morgon.

Häng på du också!

 

aa

Skriven av Christer Andersson den . Publicerad i Uncategorised

aa

Inbjudan till branschforum 29/9

Skriven av Christer Andersson den . Publicerad i Uncategorised

Program

11.00 - 11.40 Vattenfall  ska investera 50 miljarder i förnyelsebar energi fram till 2020 och presenterar sin nya upphandlingspolicy för högre regional nytta.

11.40 - 12.10 Testanläggning för vindkraft i kallt klimat planeras till Jämtlands län. Global forskning och utveckling.

12.10 - 13.00 Lunch

13.00 - 14.00 Investeringar för 17 miljarder i mitt-Norge som påbörjas nu i höst. Möjligheter för svensk näringsliv.

14.00 -- möjligheter till enskilda affärsmöten

Anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Evenemanget är kostnadsfritt. Vid utebliven närvaro utan avanmälan faktureras 150 kr