Leverantörsdatabas Kabeko Kraft

Skriven av Christer Andersson den . Publicerad i Blog

Kabeko Kraft har i tio års tid arbetat med utvecklingen av sex vindkraftsprojekt, som ligger i Kramfors kommun och i Sollefteå kommun vid kommungränsen mot Kramfors kommun.

Redan 2020 kommer ett första investeringsbeslut att fattas för de tre första vindkraftparkerna. 2022 kommer ett andra investeringsbeslut att fattas för de övriga tre vindkraftparkerna. Upphandling inför det första investeringsbeslutet kommer att starta under hösten 2019.

Totalt handlar det om ca 120 vindkraftverk och investeringen kommer att uppgå till drygt 5 miljarder kronor. Kabeko har målsättningen att skapa goda förutsättningar för regionala företagare att vara med under upphandlingen och få jobb. Registrera dig i formuläret nedan.

Information om projekten når du genom att klicka här>>

Den 25 maj 2018 träder den nya dataskyddsförordningen (GDPR) i kraft i hela EU och ersätter personuppgiftslagen (PUL). Syftet med PUL har varit att skydda människor mot att deras personliga integritet kränks när deras personuppgifter behandlas. GDPR har strängare krav på hur organisationer som Vindkraftcentrum hanterar personuppgifter, vilket ytterligare förstärker dina rättigheter. Genom att skicka din företagsuppgifter via detta formulär godkänner du att vi lagrar den i vår leverantörsdatabas. Informationen används när Vattenfall och dess underleverantörer söker leverantörer i samband med vindkraftsutbyggnad och lämnas inte ut till tredje part i några andra sammanhang. Dina företagsuppgifter lagras också i Vindkraftcentrums ordinarie databas. Informationen där används när andra företag söker leverantörer i samband med vindkraftsutbyggnad och lämnas inte ut till tredje part i några andra sammanhang. Din E-postadress blir också inlagd i vår databas för nyhetsbrevsutskick. Vill du inte längre ha dessa nyhetsbrev längre fram finns avanmälninglänk i nyhetsbrevet.

 

Företagsdatabas Kabeko
Välj företag eller privatperson
Ogiltig inmatning
Välj kategori
Företag eller namn(*)
Fyll i företagsnamn
Organisationsnummer. Behövs ej för privatpersoner och enskild firma
Ogiltig inmatning
Kontaktperson
Invalid Input
Adress
Invalid Input
Postnummer
Invalid Input
Telefon
Invalid Input
Postadress
Invalid Input
Person direkt
Invalid Input
Person mobil
Invalid Input
E-post
Invalid Input
Kategori
Invalid Input
Välj kategori
Beskriv maskinpark
Ogiltig inmatning
Beskriv boendeuthyrningen
Ogiltig inmatning
Har Ni levererat till Vindkraftsetableringar tidigare? Lämna referensinfo här.
Ogiltig inmatning
Fyll i koden(*) Fyll i koden
Ny kod
Fel kod
Skicka