Leverantörsdatabas Grönhult

Skriven av Christer Andersson den . Publicerad i Blog

Vattenfall planerar att bygga 12 vindkraftverk i Tranemo och Gislaveds kommuner.

Vattenfalls förhoppning är att bidra till positiv utveckling inom de områden och samhällen vi verkar. Vi vill vara en tillgänglig och ansvarstagande aktör. Därför arbetar vi aktivt för att sammanlänka lokala och regionala företag med de huvudentreprenörer som kommer att utföra arbeten i och kring vindkraftparken.

För att underlätta för det lokala och regionala näringslivet arrangerar vi bl.a. olika företagarträffar och så har vi tillsammans med Vindkraftcentrum öppnat upp denna lokala projektdatabas inför upphandlingsfasen.

Välkommen att registrera dig och ditt företag!

Den 25 maj 2018 träder den nya dataskyddsförordningen (GDPR) i kraft i hela EU och ersätter personuppgiftslagen (PUL). Syftet med PUL har varit att skydda människor mot att deras personliga integritet kränks när deras personuppgifter behandlas. GDPR har strängare krav på hur organisationer som Vindkraftcentrum hanterar personuppgifter, vilket ytterligare förstärker dina rättigheter. Genom att skicka din företagsuppgifter via detta formulär godkänner du att vi lagrar den i vår leverantörsdatabas. Informationen används när Rabbalshede Kraft och dess underleverantörer söker leverantörer i samband med vindkraftsutbyggnad och lämnas inte ut till tredje part i några andra sammanhang. Dina företagsuppgifter lagras också i Vindkraftcentrums ordinarie databas. Informationen där används när andra företag söker leverantörer i samband med vindkraftsutbyggnad och lämnas inte ut till tredje part i några andra sammanhang. Din E-postadress blir också inlagd i vår databas för nyhetsbrevsutskick. Vill du inte längre ha dessa nyhetsbrev längre fram finns avanmälninglänk i nyhetsbrevet.

Företagsdatabas Grönhult
Välj företag eller privatperson
Ogiltig inmatning
Välj kategori
Företag eller namn
Fyll i företagsnamn
Organisationsnummer. Behövs ej för privatpersoner och enskild firma
Ogiltig inmatning
Kontaktperson
Invalid Input
Adress
Invalid Input
Postnummer
Invalid Input
Postadress
Invalid Input
Telefon
Invalid Input
Person direkt
Invalid Input
Person mobil
Invalid Input
E-post
Invalid Input
Kategori
Invalid Input
Välj kategori
Beskriv maskinpark
Ogiltig inmatning
Beskriv boendeuthyrningen
Ogiltig inmatning
Har Ni levererat till Vindkraftsetableringar tidigare? Lämna referensinfo här.
Ogiltig inmatning
Fyll i koden(*) Fyll i koden
Ny kod
Fel kod
Skicka