Välkommen till Branschforum vind 2021!

Skriven av Christer Andersson den . Publicerad i Ettan

Nu kan du anmäla dig till höstens Branschforum vind i Åsele. Det äger rum 30/9-1/10 och genomförs både fysiskt och med vissa digitala inslag, denna gång med betoning på fysiskt med samvaro och studiebesök. (Med reservation för ändrade Covid-restriktioner)

Vi välkomnar företag och offentlig sektor. Branschforum kommer inte att sändas digitalt i sin helhet. Däremot kommer det att gå att följa delar av innehållet via ETV som direktsänder flera korta soffintervjuer på YouTube under hela konferensen. Länk till de digitala sändningarna kommer skickas ut under sista veckan i september.

Ämnen är vad som hänt i området i södra Lappland i elektrifieringens spår, däribland test av elflyg. Vattenfalls pågående projekt där 84 verk börjar resas nu i sommar, men också vad bygd och företag tjänar på etableringen.

Vidare vad satsningar på förnybar el kan betyda kan betyda för etableringar av elintensiv industri i värdkommunerna samt vad de enorma investeringarna som planeras i vätgasproduktion kan ge. Vi räknar också med att få svar på om det mesta av vindkraften framöver kommer att byggas till havs.

Konferens pågår lunch till lunch, för mer information ring Linnéa Karlsson, 0761012071, vid Vindkraftcentrum.se eller Katrin Nordmark Jonsson, 0761366692, vid Åsele Näringslivsstiftelse.

Konferensen och måltider är kostnadsfritt. Boendet ingår inte så det får du boka och betala själv på Åsele Wärdshus tfn: +46 (0)941-662 55, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Ange Branschforum vid bokning

Anmälan branschforum vind Åsele 30/9-1/10
Jag vill delta på plats
Ogiltig inmatning
Jag kan inte komma men vill ha länk till E-TVs intervjuer
Ogiltig inmatning
Företag eller organisation
Fyll i företagsnamn
Organisationsnummer.
Ogiltig inmatning
Namn
Invalid Input
Titel
Ogiltig inmatning
Adress
Invalid Input
Postnummer
Invalid Input
Ort
Invalid Input
Telefon
Invalid Input
Mobil
Invalid Input
E-post
Invalid Input
Typ av företag eller organisation
Invalid Input
Välj kategori
Önskar vegetarisk kost
Ogiltig inmatning
Vi har små möjligheter för specialanpassad kost men här kan du ange om du har någon matallergi så kan vi undersöka möjligheten.
Ogiltig inmatning
Fyll i koden(*) Fyll i koden
Ny kod
Fel kod
Skicka