YH Vindkraftteknikerutbildning, film om yrket och YH-utbildningen i Strömsund

Tipsa alla som vill jobba med ett klimatsmart yrke i en expansiv bransch, med goda jobb- och karriärmöjligheter? Gå Strömsunds yrkeshögskoleutbildning till vindkrafttekniker. Sök senast 22 april.

Klicka här för att se filmen>>

Sprid gärna filmlänken

I filmen intervjuas elever och före detta elever om själva utbildningen samt om att bo och studera till vindkrafttekniker i Strömsund. De berättar om varför de uppskattar utbildningen, hur det är att hitta boende och vad Strömsund som ort har att erbjuda i form av service och handels utbud. Läs mer om utbildningen och ansök här: https://www.hjalmar.nu/241.html

Yrkeshögskoleutbildning vindkrafttekniker

Hjalmar Strömerskolan erbjuder en vindkraftteknikerutbildning och som ger kunskap om arbetsuppgifter som förekommer i samband med service, drift och underhåll av vindkraftverk.

Utbildningen är på 300 YH-poäng och bedrivs på heltid under tre terminer. Delar av studierna kan bedrivas från annan ort än Strömsund. 

Utbildningen är en yrkeshögskoleutbildning vilket innebär en stor del LIA (Lärande i arbete) och efter avslutad utbildning har du en yrkeshögskoleexamen som vindkrafttekniker.

Läs mer om utbildningen och ansök här www.hjalmar.nu/vindkraft

Vindkraftcentrum på Youtube