Winterwind International Wind Energy Conference firar 10 år! Gästar Åre i vinter.

En konferens som efter 10 år är mer aktuell än någonsin tidigare.

Vindkraft i kalla klimat har blivit en stor tillväxtmarknad, i dagsläget tre gånger så stor som marknaden för offshore vind*. Det innebär stora möjligheter för alla som är aktiva på marknaden i kalla klimat. Missa inte chansen att ta del av de möjligheter som vindkraftsindustrin erbjuder i kallt klimat.

Med kalla klimatförhållanden skapas en ökad efterfrågan på produkter, tjänster och specialkunskaper kring isbildningslösningar för vindkraftverk. Nyheter, innovationer och teknikutveckling kommer att presenteras under dagarna tillsammans med det senaste upptäckterna inom vetenskapen. Winterwind är den ledande internationella konferensen kring vindkraft i kallt klimat.

Winterwind fyller 10 år och vi kommer fira detta genom en extra inspirerande konferens som vi hoppas blir ett givande och avgörande startskott på det kommande decenniet.

Välkommen till Åre 5 – 7 februari, 2018!

Ulla Hedman Andrén
Projektledare Winterwind International Wind Energy Conference

 

Mer info om konferensen www.winterwind.se

Direkt till registreringen här.


*Källa
IEA Wind TASK 19


Winterwind har arrangerats av Svensk Vindkraft förening sedan 2008.
Svensk Vindkraftförening en producentförening men öppen för alla intressenter i branschen. Föreningen är en etablerad remissinstans med över 30 års erfarenhet av vindkraft. Föreningen är engagerad i en rad olika projekt och konstellationer i syfte att driva utvecklingen mot ett 100 % förnybart samhälle. www.svensk-vindkraft.org

Vindkraftcentrum på Youtube