Rapport från en mässmonter

 

Vind 2012 branschmässan för vindkraftbranschen

 

Ett antal nya företag som är intresserade av att annonsera genom vårt rekryteringsverktyg är ett av resultaten från den stora vindkraftsmässan Vind 2012 i Älvsjö 21-22 november.

Tillsammans med Svensk Vindkraftsförening marknadsförde vi Winter Wind 2013, som arrangeras i Östersund 12-13 februari och Vindkraftcentrum.se:s rekryteringsverktyg under dessa dagar.

 

Montern blev välbesökt och vi fick in ett antal tidiga anmälningar till konferensen i Östersund samt många företag visade intresse av att rekrytera via vår hemsida.

Även utbildningsanordnare fann vår hemsida intressant och tyckte att vi skulle komma till deras skolor för att informera om vår CV-databas. Så nu är det bara att börja planera turnéer för att fortsätta marknadsföringen hos företag och studenter.

 

I andra sidan av mässhallen stod Vindkraftcentrum.se:s näringslivsdel tillsammans med Midscand och lyfte fram regionens affärsmöjligheter.
I detta nätverkande knöts många värdefulla kontakter, förutom att vi som enda region, dels satte Jämtland på kartan som innovationsdrivande, också visade för andra regioner vilka möjligheter som finns, bara vi tar vara på tillfället.

I det fortsatta arbetet nu efter mässan, kommer vi att följa upp de intressenter som vi fått. Både möjliga finansiärer men också företagsetableringar.

Vindkraftcentrum på Youtube